info@cliqi.com | 058 – 203 74 22

Home » Kennisbank

Actuele kennisbank items

Breadcrumbs

Breadcrumbs zijn een handig hulpmiddel voor bezoekers bij het navigeren van webpagina’s, daarnaast zijn breadcrumbs handige SEO optimalisaties voor jouw website. Breadcrumbs HTML kun je simpel implementeren met de Yoast SEO plugin. Bovendien helpen breadcrumbs de zoekmachines de structuur van jouw website te ontdekken. Ontdek hoe breadcrumbs jouw SEO kan verbeteren met de CliQi breadcrumb handleiding.

Anchor tekst

Iedereen in Nederland weet dat dofollow backlinks een cruciale rol spelen in het algoritme van de zoekmachines van Google, Yahoo en Bing. Hoe zit het met de anchor tekst (link tekst) van deze backlink? Speelt de anchor tekst ook een belangrijke rol in het algoritme van Google? Laten we samen onderzoeken of de linktekst ook een bijdrage levert in het algoritme.

Trust Flow

Ontdek wie er linkt naar jouw website met de tool Majestic. Majestic is een geavanceerd Link Intelligence data systeem dat je nodig hebt om de online markt te domineren. De Majestic API biedt veel SEO specialisten, bureaus en dataspecialisten gigantische datasets om alle Link Intelligence data van het web te downloaden. In dit artikel gaan we dieper in op één van belangrijkste aspecten van de Majestic API, namelijk Trust flow.

Outbound links

Er zijn een aantal verschillende type backlinks. Outbound links zijn links van andere websites die verwijzen naar jouw eigen website. Dit soort links noemen we ook wel outbound links, uitgaande links of ook wel backlinks genoemd. Outbound links worden meestal geplaatst om hoger in de zoekmachine van Google te positioneren.

Backlinks

Bouw je naamsbekendheid op met CPM Marketing. Online adverteren is niet meer weg te denken uit de wereld van marketing. Naast offline zichtbaar zijn, is je bedrijf profileren op het internet een must. Louter een website neerzetten is niet genoeg, je moet mensen naar die website toe leiden. Online adverteren biedt daartoe een geweldige mogelijkheid. CPM marketing is een methode om je bedrijf in de spotlight te zetten!

Populaire categorieën

SEO

SEA

Social media

WEBDESIGN

TRADITIONELE MARKETING

LINKBUILDING

WEBDEVELOPMENT

EMAIL MARKETING

STRATEGIE

CONVERSIE

CONTENT MARKETING