info@cliqi.com | 058 – 203 74 22

SEO Pakket

Maandelijks honderden of zelfs duizenden bezoekers, maar merk je dat deze bezoekers niet in klanten of leads worden omgezet? Wil je hoger in Google positioneren met jouw producten en/of diensten? Wil je meer marktaandeel via organisch verkeer en de concurrentie in de markt overtreffen?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) op maat van CliQi is het antwoord op bovenstaande vragen.

Home » SEO Pakket
SEO pakket

Waarom investeren in een SEO pakket?

Wist je dat 93 procent van alle online ervaringen begint met een zoekmachine? Veel gebruikers van een zoekmachine vertrouwen op zoekmachines om ondernemingen, informatie en meer te vinden. Door te investeren in een kwalitatief hoogstaand pakket voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), kun je vele aankopen, leads en winkelbezoeken realiseren. 

Misschien hoor je mensen je vertellen dat het belangrijk is om in SEO te investeren, maar waarom? SEO biedt tal van voordelen voor jouw bedrijf. Laten we eens kijken naar drie redenen om in een SEO pakket te investeren.

  1. Wanneer gebruikers een zoekopdracht intypen, zoeken ze naar betrouwbare bedrijven of websites die hen kunnen voorzien met kwalitatieve informatie. Zoekmachineoptimalisatie van CliQi zorgt ervoor dat jouw content op de juiste zoekwoorden voor de juiste gebruikers tevoorschijn komt. 

Maandelijkse zoekmachine optimalisaties helpt jouw website om meer autoriteit te winnen, omdat je content steeds hoger in de zoekresultaten zichtbaar is. Aangezien 75 procent van de gebruikers niet verder zoekt dan de eerste pagina met zoekresultaten, is het cruciaal dat je op de eerste pagina positioneert om kwalitatieve leads te verzamelen of vele conversies te realiseren.

Volgens een onderzoek resulteert 71 procent van de zoekopdrachten in een organische klik op pagina één. Dit betekent dat het van essentieel belang is dat jouw content bovenaan op pagina één van Google wordt weergegeven. Dit doel is bijna onbereikbaar zonder een kwalitatieve SEO campagne, doordat het internet steeds competitiever wordt.

  • Hieronder zie je twee grafieken met de organische click-through-rate (CTR%) in combinatie met de organische positie in Google. Daarnaast hebben wij een grafiek samengesteld van het aantal klikken gecombineerd met het aantal klikken per positie. Hieruit kun je afleiden dat een top 3 positionering in Google zoekresultaten pas echt effect zal hebben om het organisch verkeer een boost te kunnen geven.
seo pakketten prijzen
SEO pakketten op maat
  1. SEO optimalisaties leveren een aanzienlijke ROI op voor jouw website. Wij geloven zelfs dat we het maximale uit jouw marketingbudget kunnen halen met geoptimaliseerde SEO tactieken. Daarnaast zijn er tal van redenen om een ​​SEO campagne in jouw algehele marketing strategie te implementeren. Maar het allerbelangrijkste is: ROI. Wanneer je voor CliQi kiest werken we eraan om jouw ROI te maximaliseren op het gebied van organische zoekresultaten. Zo kan jouw bedrijf doorgroeien dankzij de investering in SEO campagnes.


Gratis seo scan

Onze SEO services onderscheiden zich doordat ze duurzame resultaten voor jouw onderneming opleveren.

SEO pakketten die bedrijven laten groeien

SEO pakketten van online marketing bureau CliQi verbeteren de kwaliteit van het zoekverkeer naar jouw website en zorgt voor een hogere naamsbekendheid door hoge positioneringen in de zoekresultaten van Google. Wij vergroten voor jouw het algehele rendement op het marketingbudget.

SEO pakketten tarieven

CliQi gelooft niet in het aanbieden van een one-size-fits-all oplossing (een algemeen SEO tarief). Elke website heeft een unieke aanpak nodig om hoger in Google te positioneren. In plaats van een breed SEO pakket kijken wij altijd eerst naar de behoeften van de klant en duiken wij kritisch in de code van jouw website. Wanneer je voor CliQi kiest werken onze SEO specialisten rechtstreeks met jouw samen om specifieke doelen voor jouw bedrijf te behalen, zodat we samen deze doelen kunnen bereiken. 

SEO pakket bestellen

Wat onderscheidt de SEO service van CliQi ten opzichte van andere bureaus?

Bij CliQi hebben we een reeks SEO services ontwikkeld die zich onderscheiden van andere bureaus. Onze focus op op maat gemaakte SEO strategieën en transparante rapportage, evenals bewezen white-hat SEO-tactieken, stelt ons ervaren specialisten in staat om meetbare resultaten aan onze klanten te leveren.

We willen jouw onderneming helpen groeien in organisch verkeer (gratis verkeer). Daarom werken we samen met jouw team om een SEO ​​strategie te ontwikkelen die jouw bedrijf helpt te positioneren op waardevolle zoekresultaten die kunnen leiden tot vele online aankopen, winkelbezoeken en offerteaanvragen. We gaan samen de markt veroveren in jouw branche!

SEO pakketten prijzen

Onze SEO services onderscheiden zich doordat ze duurzame resultaten voor jouw onderneming opleveren.

We begrijpen dat een marketingbudget belangrijk voor elke ondernemer is, daarom gaan we samen kijken welke SEO services de beste waarde voor jouw bedrijf opleveren. Ons SEO team weet dat SEO geen eenmalige optimalisatie is, dus werken we samen met jouw bedrijf om de beste SEO campagne te creëren die waardevolle duurzame resultaten oplevert voor jouw website.

SEO pakketten prijzen

Onze SEO pakketten worden voor elke klant individueel samengesteld. Wij geloven dat elk goed plan begint met kwalitatief- en kwantitatief onderzoek. Ons deskundige SEO team analyseert jouw marketingdoelen, de concurrenten, website technische aspecten, het budget en de branche waar je actief in bent om een ​​SEO strategie te ontwerpen die exclusief is afgestemd op jouw bedrijf.

Bovendien is SEO geen kortetermijn strategie, wat betekent dat rapportage ook niet zo zal zijn. CliQi bouwt een SEO strategie voor de lange termijn om een bepaalde groei in omzet en organisch verkeer te realiseren. 


Samen de markt veroveren?

CliQi is een full-service digital marketingbureau dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte SEO campagnes.

De algoritmen van zoekmachines veranderen constant.

Bij CliQi blijven we voorop lopen. Internet is onze passie en we blijven continu op de hoogte van het algoritme van Google. Maandelijks onderhouden wij jouw website als een verzekering voor jou, zodat een algoritme nooit een negatieve invloed op jouw website zal uitoefenen.

CliQi helpt je bij het maken van een tailored SEO pakket

Als je op zoek bent naar een manier om jouw onderneming online te laten groeien, is SEO een uitstekende methode om je daarbij te helpen. De juiste SEO services helpen je organische posities in Google te verbeteren en meer waardevolle leads of online aankopen voor jouw bedrijf te verkrijgen.

CliQi is een full-service digital marketingbureau dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte SEO campagnes. We helpen jouw website om een campagne te maken die bij jouw bedrijf past.

Begin vandaag nog!

Als je klaar bent om hoger te positioneren in de zoekresultaten van Google, neem dan online contact met ons op of bel ons vandaag nog op 058 – 203 74 22 om met een SEO strateeg te sparren.

Meer weten over SEO pakketten?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

SEO pakket

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen