info@cliqi.com | 058 – 203 74 22

Majestic seo

De tool Majestic SEO brengt het web in kaart om je alle link Intelligence-gegevens te bieden die je nodig hebt om online marktaandeel te winnen van de concurrentie. Majestic SEO is één van de meest gevestigde merken binnen de wereld van SEO. Majestic wordt gebruikt voor de doeleinden: naamsbekendheid verhogen, linkbuildingcampagnes opzetten, reputatiemanagement, optimaliseren van websiteverkeer, analyse van concurrenten en nieuws monitoring. 

Home » Majestic seo

Wat is Majestic SEO? 

De tool Majestic SEO brengt het web in kaart om je alle link Intelligence-gegevens te bieden die je nodig hebt om je eigen markt te domineren. Majestic SEO is één van de meest gevestigde merken binnen de wereld van SEO. 

De Majestic database wordt gebruikt door SEO specialisten, journalisten en schrijvers en experts op het gebied van online marketing voor verschillende doeleinden rond merkbekendheid, waaronder linkbuilding, reputatiemanagement, optimaliseren van websiteverkeer, analyse van concurrenten en nieuws monitoring. Omdat link gegevens ook verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de rankings in de zoekmachines, kun je de tool Majestic SEO gebruiken om je eigen linkprofiel en dat van concurrenten te onderzoeken op basis van rankings/positioneringen in de zoekmachine van Google, Bing of Yahoo. Majestic bezoekt webpagina’s constant opnieuw en ziet ongeveer een miljard URL’s per dag. 


HOGER IN GOOGLE POSITIONEREN?

Wij zorgen voor top backlinks en positioneren jouw shop boven die van je concurrent!

Hoe kan de tool Majestic jou verder helpen als bedrijf?

 1. Bekijk de top backlinks (link van een pagina) van elke website
 2. Ontdek backlink mogelijkheden door naar de websites van je concurrenten te kijken
 3. Volg je favoriete websites met Majestic Campaigns
 4. Vind de beste websites met onze Site Explorer-tool voor link mogelijkheden
 5. Filter op onderwerp, kwaliteit, taal en een reeks industriestandaard statistieken.

Bekijk de top backlinks (link van een pagina) van elke website

Bekijk met de Majestic SEO tool de top inkomende backlinks voor elke URL. Naast de top backlinks van een pagina kun je ook de actuele Trust Flow en belangrijke Majestic-backlinks voor elke backlink bekijken.

Wat is Majestic SEO?

Ontdek backlink mogelijkheden door naar de websites van je concurrenten te kijken

Ga naar een website van een concurrent en bekijk de mogelijkheden door de Majestic SEO toolbar te openen als de website geopend is. Zoals de volgende afbeelding laat zien kun je alle statistieken bekijken van een concurrent. Aantal links naar het domein, de kwaliteit van de domeinen en de betrouwbaarheid van het domein (trust flow). 

Voor elke webpagina die in de browser wordt weergegeven, toont de toolbar/plug-in:

SEO majestic
 1. Het aantal links naar de webpagina.
 2. Het aantal links naar het domein (en subdomein).
 3. Het aantal domeinen dat naar de webpagina linkt.
 4. Het aantal domeinen dat een link bevat naar het domein (en subdomein) dat de webpagina host.
 5. Hoe sterk de links zijn op al deze niveaus (Citation Flow) als een score van 0-100.
 6. Hoe betrouwbaar zijn de links op al deze niveaus (Trust Flow) als een score van 0-100.
 7. Een linkprofiel grafiek, die een grafische weergave is van de citation stroom en vertrouwen stroom (trust flow) van al deze links.
 8. Tijdlijn Grafieken van hoe deze pagina in de loop van de tijd links heeft verkregen.

Majestic SEO backlink analysis

Volg je favoriete websites met Majestic Campaigns

Wij delen de voortgang bij het bouwen van links naar jouw domein. Interessante grafieken bieden duidelijke visualisaties van nieuwe en verloren links per maand. Duik dieper om de volledige lijst van nieuwe en verloren backlinks te analyseren. Bekijk alle verwijzende domeinen en vergelijk met de vorige periode om bij de opbouw van jouw backlinkprofiel een sterk toenemende organische groei te laten zien.


Interesse in een linkbuilding campagne met CliQi?

Wij bouwen voor jou een autoritair en kwalitatief backlinkprofiel. Wij zijn bazen in linkbuilding! 

Vind de beste websites met de Site Explorer-tool voor link mogelijkheden en filter op taal, kwaliteit en industrie statistieken

De Site Explorer-tool is extreem handig om nieuwe backlink mogelijkheden te ontdekken. Onder backlinks en referring domains vind je alle backlinks die een concurrent heeft opgebouwd in een bepaalde periode. Je kunt de backlinks filteren op: trust flow hoogte (0-100), citation flow (0-100), TLD (Land), Topic (Business, Computers, Arts, Recreation etc) en Domain. Je kan zelfs filteren op de anchor tekst van de verwijzende domeinen om zo een soortgelijke linkbuilding campagne op te starten. 

Een tweetal voorbeelden van de Site Explorer-tool van Majestic SEO

Majestic
Wat is Majestic SEO

PRO TIP: Majestic SEO toolbar

Browser-plug-ins

Integreer de Majestic plug-in met Firefox en Chrome met behulp van onze Backlink Analyzer-plug-in. Voor elementaire Majestic-statistieken zijn de extensies gratis en is geen account bij Majestic vereist.

Waar vind je de plug-in en toolbar in jouw browser

Meestal vind je het pictogram in de rechterbovenhoek van je browser. Als je een eerdere versie van Firefox hebt, wordt deze rechtsonder in het beeldscherm weergegeven.

Majestic SEO toolbar

Majestic SEO

Kijk rustig rond in onze online kennisbank, schrijf je in voor één van de beschikbare trainingen, of neem contact op met één van onze online marketeers over jouw online vraagstukken.