info@cliqi.com | 058 – 203 74 22

Linkbuilding bureau

Linkbuilding is één van de expertises van CliQi en wij dragen dagelijks bij aan linkbuilding campagnes in de meest competitieve markten van Nederland en Duitsland. Wij werken samen met energievergelijkers (zwaarste online competitie in Nederland), Sim only en mobiele abonnementen vergelijkers, webshops in tassen met grote concurrenten en hoge marketingbudgetten, niche webshops en informatieve websites die met een klein budget al snel op één komen te staan in de zoekmachine van Google. Oftewel, CliQi is een linkbuilding bureau in hart en nieren!

Home » Linkbuilding » Linkbuilding bureau
Linkbuilding bureau

Linkbuilding is nog steeds één van de belangrijkste SEO tactieken en één van de zwaarst gewogen ranking factoren van Google. Google Search positioneert websites naar aanleiding van autoriteit, vertrouwen en expertise waar linkbuilding een grote rol in speelt. Het autoriteits signaal door middel van linkbuilding wordt beloond met een hogere positionering van je webpagina’s in de Google zoekresultaten. 

Onze linkbuilding campagnes zijn gebaseerd op een aantal kernwaarden. De onderstaande kernwaarden kunnen klanten verwachten van onze linkbuilding activiteiten:

  • Hoge Domain Ratings

Domain Rating toont de sterkte van het backlinkprofiel van jouw website in vergelijking met alle websites in de database op een schaal van 0-100 punten. Bij CliQi bouwen we alleen backlinks met een hoge Domain Rating (40+ DR). Een hoge Domain Rating zorgt voor een sterkere impact op al je zoekresultaten in Google.

  • Expertise (wij kennen alle ins- en outs van linkbuilding)

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van backlinks hebben wij veel kennis opgedaan over alle linkbuilding tactieken die optimaal werken in elke markt in Nederland, Duitsland en Frankrijk. 

Linkbuilding agency
  • Relevante domeinen

Tropical Trust Flow, oftewel relevantie weegt mee in de kwaliteit van iedere backlink. Als je bijvoorbeeld in de agrarische sector actief bent is een backlink vanuit deze sector waardevoller dan een backlink uit de detailhandelsector. Daarnaast zorgt relevantie voor meer verwijzend verkeer naar jouw website!


LINKBUILDING UITBESTEDEN?

Online marketing bureau CliQi beschikt over één van de grootste backlink databases van Nederland, Duitsland en Frankrijk. 

Doordat we eigenaar zijn van vele websites bieden wij elke klant een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding aan!

  • Hoge Trust Flows & Perfecte ratio tussen Trust Flow en Citation Flow

Bij CliQi bouwen wij autoritaire en betrouwbare backlinks met gezonde metrieken. Een gezonde ratio tussen Trust Flow en Citation Flow is hierin erg belangrijk. Wij dragen zorg voor een perfect backlinkprofiel dat zorgt voor hoge posities in de Google zoekmachine.

  • Gezonde prijs/kwaliteitsverhouding van alle inkomende backlinks

Linkbuilding CliQi beschikt over één van de grootste backlink databases van Nederland, Duitsland en Frankrijk. Doordat wij jaren ervaring hebben in linkbuilding hebben wij een giga grote database ontwikkeld met domeinen waar wij direct inkopen. Vaak zijn wij ook nog eigenaar van deze domeinen. Doordat we eigenaar zijn van deze websites bieden wij elke klant een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding aan!

Linkbuilding bureau CliQi

Klant Linkbuildingcase – Thebagstore.nl

Linkbuilding bureau CliQi werkt reeds anderhalf jaar aan de linkbuilding campagnes van de webshop Thebagstore.nl. Op Thebagstore.nl vind je de mooiste tassen van tijdloze topmerken en inspirerende nieuwkomers. Van hippe rugzakken tot leren laptoptassen. 

Doelen van onze linkbuilding campagnes

  1. Het eerste doel was om 200% stijging in organische bezoekers binnen een tijdsbestek van 12 maanden te verwezenlijken ten opzichte van het huidige aantal bezoekers per maand. Van 10.000 bezoekers in juni 2019 groeien naar 20.000 organische bezoekers in juni 2020. 
  1. Het tweede doel was om op een aantal zoekwoorden een positie één te bemachtigen. De zoekwoorden laptoptas (9.400 zoekvolume per maand), rugzak (19.000 bezoekers per maand), heuptasje (10.000) en fanny pack (9.700 bezoekers). 

Ter info: Per kwartaal komen wij met een klant samen om alle doelen te bespreken en belangrijke KPI’s te beoordelen. Eventueel kunnen wij samen met de klant veranderingen aanbrengen in de linkbuilding campagnes om tot het gezamenlijk gewenste resultaat te komen.

Linkbuilding campagne

Resultaat van onze linkbuilding campagne

De linkbuilding campagnes zijn gestart rond juni 2019 en sindsdien is de webshop 500% gegroeid in organisch verkeer. Van 10.000 organische bezoekers per maand is de webshop gegroeid naar minstens 50.000 organische bezoekers per maand. Dit bracht een explosieve groei in het aantal orders per dag en de totale omzet per maand. Hieronder een grafische weergave van het aantal organische bezoekers van de webshop Thebagstore.nl. 

linkbuilding bureau

Hieronder zie je het aantal domeinen dat verwijst naar de webshop van Thebagstore.nl. Tijdens deze linkbuilding campagne plaatsten wij 30 tot 50 blogartikelen per maand om de organische groei te verwezenlijken. Dit is een groei van 400 domeinen in juni 2019 naar meer dan 1000 verwijzende domeinen in juni 2020. CliQi werkt dus ook met serieuze linkbuilding budgetten van €500 tot €25.000 per maand!

linkbuilding bureaus

Het tweede doel om op een aantal keywords op positie één te eindigen is ons ook gelukt. We hebben zelfs een aantal keywords tijdens de kwartaalmeetings toegevoegd door de explosieve stijgingen in de zoekmachine van Google. Hieronder een overzicht van alle target keywords van Thebagstore.nl.

Internationaal linkbuilding bureau

Conclusie: De linkbuilding campagne van Thebagstore.nl heeft meer dan 500% organische groei gerealiseerd door een combinatie van kwalitatieve backlinks van CliQi, sterke relevantie in de domeinen en de expertise van onze SEO specialisten. Tot slot is samenwerking erg belangrijk in alle linkbuilding campagnes die wij uitvoeren met Thebagstore.nl.

Internationaal linkbuilding bureau CliQi

Naast Nederland werken wij ook voor een aantal internationale klanten in Duitsland en Frankrijk. In deze internationale linkbuilding campagnes merken wij dat hier een groot aantal kansen liggen voor veel webshops. CliQi beschikt over een grote database van backlinks die geschikt zijn voor Franstalige en Duitstalige domeinen. Daarnaast werken wij samen met Duitse en Franse content marketeers die zoekmachine optimalisaties kunnen doorvoeren in jouw website of webshop. 

Meer weten over ons Linkbuilding bureau

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Linkbuilding bureau

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen