info@cliqi.com | 058 – 203 74 22

SEO Bureau

Grow your business met de SEO specialisten van CliQi.

Voor elke ondernemer is het essentieel om elk jaar een substantiële online groei door te maken om marktleider te worden in de gekozen industrie. Of je nu de omzet wilt verhogen, de kwaliteit van leads wilt verbeteren of de online ROI naar een hoger niveau wilt tillen, je kunt zoekmachineoptimalisatie (SEO) en ons SEO bureau inhuren om jouw marketingdoelen te bereiken.

Home » SEO Bureau
SEO bureau

Als het op SEO aankomt, is CliQi een innovatief SEO bureau, toegewijd aan jouw SEO-succes. Ons team van deskundige SEO specialisten biedt bewezen SEO-strategieën en -tactieken om jouw bedrijf te helpen groeien. De groei ontstaat niet alleen in vertoningspercentage en websiteverkeer, maar ook in het aantal conversies (betalende klanten). Laten we eerlijk zijn, sterke organische groei komt niet zomaar tot stand, het is het resultaat van een bewezen en innovatief SEO bureau die online resultaten haalt.

Waarom is een SEO bureau belangrijk voor jouw bedrijf?

Vraag jezelf eerst af: Ben jij al vindbaar op positie #1 in Google? Val jij onder die 9%? 

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn op pagina 1 van Google organisch vindbaar te zijn? Wat als we je vertelden dat 90,88% van de pagina’s uit een steekproef van 1 miljard pagina’s geen organisch verkeer van Google ontvangt? Wist je dat het gemiddelde zoek aandeel dat wordt gegenereerd door websites die op de eerste pagina met zoekresultaten van Google worden vermeld, 91,5% is?

SEO bureau CliQi
SEO bureau Utrecht

Ons doel is dus om jouw website in die 9% te krijgen, en om dit te bewerkstelligen heb je een gespecialiseerd SEO bureau nodig. CliQi is gespecialiseerd in technische SEO, local SEO, off-site SEO (linkbuilding), reputatiebeheer en het genereren van unieke en boeiende content voor je bezoekers.

CliQi kan je website vindbaar maken in de bovenste zoekresultaten in alle zoekmachines van de wereld. SEO succes behalen op korte- en lange termijn om marktaandeel veilig te stellen voordat de concurrentie met SEO aan de slag gaat. CliQi overwint samen met jou het marktaandeel in jouw branche!

Een aantal redenen waarom SEO bureau CliQi bij jouw bedrijf zou kunnen passen:

 1. Ten eerste zullen we nooit samenwerken met jouw concurrentie als het gaat om concurrerende producten en/of diensten. 
 2. Ten tweede betekenen onze maandelijkse overeenkomsten (van 30 dagen) dat we jouw kosten maand in en maand uit moeten terugverdienen.
 3. CliQi beschikt over een breed netwerk van domeinen en beschikt over exclusieve samenwerkingen met de grootste mediabedrijven in Nederland. Dat wil zeggen dat je altijd bij ons het goedkoopste uit bent op het gebied van linkbuilding kosten.
 4. Ons team biedt een geweldige klantenservice, met snelle responstijden, waar niemand tegenop kan. Als je ons inhuurt, werken wij letterlijk samen met jouw online marketeers!
 5. Voortdurende optimalisaties voor on-page, off-page en technische SEO. Wij optimaliseren elke maand jouw website op deze aspecten zonder hier meer voor hoeven te betalen. 
 6. Elke klant krijgt bij ons een persoonlijk aanspreekpunt, een SEO accountmanager die altijd betrokken is bij alle optimalisaties.
 7. Transparante rapportage van alle maandelijkse cijfers van alle SEO resultaten.


substantiële online groei doormaken?

Genereer meer inkomsten met jouw webshop of website, van leads tot online verkoop, met een uitgekiende SEO strategie van CliQi.

Werkwijze van SEO bureau CliQi

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat onze werkwijze is en hoe onze digitale marketing zo succesvol is. In beknopte fases beschrijven wij onze werkwijze.

 • Stap 1: Kennismaking (het leren kennen van jouw onderneming)

Het leren kennen van jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel bij de voorbereiding van de SEO optimalisaties. In de briefing maken wij een bestand met gedetailleerde informatie over de klant, de doelgroep, de doelen en doelstellingen van de komende SEO campagnes, gewenste KPI’s (key performance indicators) en nog veel meer dat nodig is om jouw bedrijf volledig te begrijpen. We komen langs en bellen om tijd te besparen, waarna ons team jouw antwoorden overnemen.

 • Stap 2: Samen SEO doelen samenstellen

Het stellen van SEO doelen is een sleutelfactor in elke succesvolle digitale marketingcampagne. Als we het eindresultaat duidelijk begrijpen, kunnen we op de meest correcte en effectieve manier van punt A naar punt Z navigeren – het resultaat dat je bij ons verwacht te bereiken. Er zijn verscheidene SEO doelen mogelijk. Bijvoorbeeld “het positioneren in de top 3 voor de trefwoorden laptop kopen en laptop huren”.

 • Stap 3: Inspanningen inschatten en het resultaat berekenen

Nadat we alle details van jouw onderneming hebben uitgezocht en jouw doelen samen hebben samengesteld, kunnen we de nodige inspanningen evalueren om het resultaat te bereiken. We zijn tenslotte een digitaal marketingbureau, geen team van tovenaars – we hebben geen toverstokjes. Daarom kunnen we geen niche-onderzoek in één dag doen, een top 3-resultaat in Amsterdam in één week of een website-ontwerp in drie dagen – aanbiedingen als deze zijn niets anders dan fraude. We waarderen een eerlijke aanpak en zullen onze principes nooit inruilen voor snelle voordelen. Toch zijn onze diensten bovengemiddeld in de markt!

SEO agency
 • Stap 4: SEO analyses uitvoeren

Nadat we jouw bedrijf en SEO doelstellingen hebben samengesteld en het budget is goedgekeurd, gaan we verder met de SEO analyse. Het is belangrijk om de ervaring en resultaten van jouw concurrenten te analyseren om herhaling van hun fouten te voorkomen, best practices te leren kennen in de markt waar je actief bent en betere resultaten te behalen dan je concurrentie. We analyseren de content van de concurrentie, het backlinkprofiel van elke concurrent en analyseren de bouw van jouw website om de snelste laadsnelheid van jouw website te kunnen realiseren.

 • Stap 5: SEO optimalisaties doorvoeren (het proces)

Dit is de belangrijkste fase, die bewijst waarom we anders zijn dan traditionele online marketingbureaus in Nederland. Procesmatig voeren we alle technische SEO optimalisaties in een korte tijd door (in 1 kwartaal) om direct resultaten te genereren. Alle facetten van technische SEO optimalisaties voeren wij door en daarna starten wij direct met een linkbuilding campagne om zoekwoorden nog hoger in Google te laten positioneren. Door deze twee diensten te combineren ga je de concurrentie verslaan en binnen no-time in de topposities van Google positioneren.

 • Stap 6: SEO resultaten leveren

We leveren alle SEO optimalisaties op tijd aan onze klanten en voldoen altijd aan de KPI’s. Waarom realiseren wij altijd de gewenste resultaten? Dit komt doordat wij procesmatig een proces volgen: het vragen van duidelijke doelen, het correct inschatten van tijd en budget, het uitvoeren van een SEO-analyse, het ontwikkelen van een SEO strategie en het naleven ervan. Door procesmatig te werken realiseren wij altijd de gewenste groeidoelen voor ondernemers!


MARKTAANDEEL VEILIG STELLEN IN GOOGLE?

We leveren alle SEO optimalisaties op tijd aan onze klanten en voldoen altijd aan de KPI’s.

SEO online marketing bureau

 • Werk samen met onze SEO accountmanagers die jouw bedrijf door en door kent.

Wanneer je voor CliQi kiest, ga je samenwerken met een betrokken accountmanager. Onze accountmanagers zijn net als een interne teamlid. Ze leren jouw bedrijf kennen, de teamleden en alle voorkeuren als het gaat om communicatie, rapportage en meer. Met CliQi krijg je een gepassioneerde SEO specialist aangewezen die een verlengstuk is voor jouw team. Bovendien kun je gemakkelijk contact opnemen met een accountmanager. Je kan makkelijk overleggen door middel van e-mail, telefoon, en zelfs video-chat.

SEO bureau inhuren

Wat kan SEO bureau CliQi voor jouw bedrijf bewerkstelligen?

 • Meer websiteverkeer genereren

Elke bedrijfseigenaar wil graag meer websiteverkeer, meer conversies (aankopen) en topposities in Google verkrijgen. CliQi kan je helpen om deze marketingdoelstellingen te bewerkstelligen. Door middel van gespecialiseerde software en gepassioneerde SEO specialisten kunnen wij jouw website bovenaan in Google laten positioneren. Op elk gewenst zoekwoord!

 • Ons SEO bureau kan je helpen om de concurrentie te overtreffen

Met doelgerichte SEO campagnes kunnen we concurrenten online overtreffen in de zoekresultaten van Google. Door actief zoekwoorden te targetten kunnen we boven de concurrentie positioneren. Daarnaast zullen onze accountmanagers nuttige content schrijven en implementeren waar jouw lezers dol op zullen zijn. Je stijgt letterlijk boven de concurrentie uit in de resultaten pagina’s van Google, wanneer je gebruikmaakt van de SEO campagnes van CliQi. Samen kunnen wij een felbegeerde nummer één plek bemachtigen!

 • Naamsbekendheid verbeteren

Ons SEO bureau kan helpen de naamsbekendheid van jouw bedrijf te verbeteren. Door bovenaan in de resultaten pagina’s van Google te rangschikken blijf je continu top-of-mind bij bestaande en potentiële afnemers. De gebruikers zien voortdurend een verwijzing naar jouw website en jouw merk wordt steeds populairder voor de gekozen doelgroep. Door middel van aanbiedingen en kortingsacties kun je gebruikers constant in aanraking brengen met jouw bedrijf. 

 • Een gekwalificeerde doelgroep bereiken

SEO bureau CliQi kan je helpen om de meest winstgevende doelgroep te bereiken. Door de demografische doelgroep aan te scherpen met local SEO kun je meer verkoop genereren in de organische zoekresultaten van Google. Daarnaast kan CliQi geoptimaliseerde landingspagina’s ontwikkelen om vindbaar te worden voor de gekozen doelgroep. 

De hiërarchie van SEO – SEO bureau CliQi

CliQi werkt gestructureerd volgens een eigen SEO hiërarchie om alle websites bovenaan in Google te laten positioneren. In de onderstaande SEO hiërarchie vindt je alle fases van onze optimalisaties op basis van positioneren in Google en de mate van competitiviteit in de zoekresultaten van Google search engine.

SEO bureau inhuren

SEO optimalisaties uitvoeren voor jouw website is de belangrijkste dienst van ons online marketing bureau en we zijn ervan overtuigd dat zoekmachineoptimalisatie de kern is van alle digitale marketing activiteiten. We doen al jaren zoekmachine optimalisaties en hebben veel ervaring opgedaan in het oplossen van de meest complexe zoekmachine gerelateerde vragen, van het promoten van lokale winkels tot multinationals en ultracomplexe niches.

Meer weten over SEO BUREAU CliQi

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

SEO bureau

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen